Opdatering af firmwaren fejler på Saphe Drive

Hvis opdateringen af din enhed fejler kan der være forskellige årsager til det. og der har vi lidt forskellige løsninger.

Opdateringen starter ikke

I nogle tilfælde kan man opleve at opdateringen ikke vil gå igang.

Hvis dette sker, er det bedste du kan gøre, at forbinde din Saphe Drive til en anden telefon eller en tablet, for derigennem at opdatere din Saphe enhed. Når din Saphe enhed er opdateret, kan du forbinde den til din egen telefon igen.

Hvis det ikke er muligt, så kan det sommetider hjælpe at:

Opdateringen gennemføres ikke

I andre tilfælde kan du opleve at installationen ikke bliver gennemført. Har du en Saphe Drive vil der på skærmen være vist en stor pil der peger nedad og en kasse under pilen.

Hvis dette er tilfældet, så prøv at forbinde din enhed til din telefon igen på en lidt anden måde. (Denne metode gælder både hvis du har en Saphe Drive eller hvis du har en Saphe One+)

1. Gå i Menu
  2. Vælg Enheder
  3. Tryk på den runde knap på din Saphe Drive.
  4. Tryk på Saphe DFU under ukendte enheder
  5. Firmware opdateringen går nu i gang igen.

Virker det ikke, så kontakt support.