Hvorfor skal jeg oprette en bruger i Saphe Link appen?

Vi har efter den seneste App-opdatering valgt, at alle skal lave simpel brugerregistrering hvilket er standard for mange elektroniske produkter og vores konkurrenter.

Vi har gjort dette som et led i vores datasikkerheds optimering af vores app. Vi ønsker bedst muligt at beskytte vores eget data, men også alle vores brugeres data og derfor har vi nu valgt at brugeroprettelse nu skal være nødvendigt for brug af vores app, både for nye og eksisterende brugere.

Når du opretter din bruger, får du mulighed for at vælge at tilmelde dig vores nyhedsmail - Det er dog valgfrit, og du kan takke nej til dette, hvis du ikke ønsker det.

Har du problemer med at oprette dig, og du får en "Fejl 400", så kan du læse denne artikel: Får "Fejl 400" når jeg vil logge ind eller oprette mig, der beskriver, hvordan du løser det.

Får du bare "Fejl, kontakt support", så kan det blot skyldes, at din browser ikke lukkes ned, og du skal i så fald blot lukke app'en helt > starte app'en igen og logge ind.