Montering av Saphe One & Saphe One+

Det finns i princip inget rätt eller fel sätt att montera en Saphe One och en Saphe One+ på.

Vi rekommenderar att du monterar den så att du tydligt kan se den och nå knapparna på en.

Våra rekommendationer är vindrutan eller på instrumentbrädan och om du monterar den lodrätt rekommenderar vi att knapparna är riktade uppåt.

På baksidan av din Saphe One / Saphe One+ finns självhäftande kuddar att montera med.

Här är en liten video på hur du monterar ditt trafiklarm: