Hur uppdaterar jag Saphe Link-appen?

På många telefoner kommer du få besked när det finns en ny uppdatering i Saphe Link-appen, så att du kan uppdatera den, i vissa fall uppdaterar den automatiskt.

Om du är osäker på ifall den är uppdaterad kan du:

• iPhone: Öppna App Store.
  • Android: Öppna Play Butiken.
  • Sök efter Saphe Link och tryck på appen. Om det finns en uppdatering tillgänglig kommer det finnas en knapp som heter "Uppdatera". Är ingen uppdatering tillgänglig kommer det stå "Öppna" istället.

Om du läser denna guide på din telefon kan du komma direkt till appen via länkarna som finns i Nerladdning och installation av Saphe Link-appen.