Kontakta support

Har du frågor eller problem som inte kan besvaras eller lösas med hjälp av någon av vår vägledningar, kan du kontakta Saphes support.

Du kan kontakta oss genom att klicka på knappen "Nytt supportärende" ovanför den här guiden (har du redan skickat ett e-mail till oss, behöver du inte göra något mer), eller ringa till oss på (+45) 42 90 33 11. Om du ringer till oss gällande problem med din Saphe underlättar det om du sitter redo med din enhet och din telefon, för att vi ska kunna hjälpa dig snabbast möjligt.

Vid tekniska problem

När du kontaktar oss gällande ett tekniskt problem kan du förbereda dig genom att skicka oss följande information:

• En kort beskrivning av vad du upplever
  • Vilket Saphe trafiklarm du använder - Vad heter min Saphe?
  • Vilken telefon du använder
  • Vad du har provat för att försöka lösa problemet

Allt detta frågar vi om för att försöka hitta vad problemet kan bero på och vilka möjligheter vi har för att kunna lösa det.

Öppettider:

DagTid
Måndag08:00-16:00
Tisdag08:00-16:00
Onsdag08:00-16:00
Torsdag08:00-16:00
Fredag
08:00-16:00
Lördag
Söndag
Stängt

- Vi håller stängt på helgdagar (om inte annat står angivet på vår supportsida).