Skicka loggfiler

Vad är en loggfil?

Loggfiler är filer som innehåller information om aktiviteter, det vill säga att vi kan se t.ex. om larm har angivits, när, var,  exakt var GPS:en befann sig, om det fanns anslutning till Bluetooth etc.

Loggfilen är associerad med den specifika appen (Saphe Link) och ger därför ingen information som kan identifiera användaren av appen och används uteslutande av Saphe för att hitta eventuella problem och fel så att de kan fixas - som standard skickas inte loggfiler från Saphe Link-appen såvida inte användaren själv trycker på "skicka"-knappen, eller aktiverar "Skicka automatiskt" i Saphe Link-appen.

Hur skickar jag en loggfil?

Du skickar en loggfiler genom att göra följande:

• Gå in i appen
  • Tryck på Meny
  • Tryck på Information
  • Tryck Skicka för at skicka den senaste loggfiler

Om det är ett konstant fel, kan det vara en bra idé att aktivera "Skicka automatiskt" så att appen själv skickar iväg loggfilerna. Detta hjälper Saphe-supporten och utvecklarna att samla in data som kan hjälpa till med att upptäcka felet och därmed lösningen på det.

Skicka till användar-ID till support@saphe.dk. Detta måste göras för att vi ska hitta loggfilen, annars kommer den bara att finnas kvar på vår server en månad innan den sedan raderas. Det är därför viktigt att du skickar din loggfil strax efter att du har upplevt ett fel, och inte väntar för länge, eftersom vi annars inte kan se vad som hänt.