Det kan finnas flera anledningar till att skärmen fryser fast på en Saphe Drive. Enkelt förklarat, händer det att trafiklarmet har blivit oförmöget att uppdatera skärmen och därför ses samma bild hela tiden. Det kan också hända under en uppdatering av Saphe Drive, där skärmen visar en stor nedåtpil och en ruta under pilen. Om den bilden ständigt visas kan det bero på att installationen av uppdateringen inte har slutförts - isåfall kan du hitta en lösning här: Uppdatering av programvaran misslyckas

Några andra saker som du kan prova för att försöka uppdatera skärmen kan vara att:

Vid några tillfällen fungerar inte detta och då bör du kontakta vår support.