Min Saphe Drive visar en temperaturikon

Din Saphe Drive kan bli för varm, men också för kall. Händer detta kommer en temperaturikon visas på skärmen. Ikonen blir stående på skärmen tills dess att enheten når en acceptabel temperatur igen. Medan ikonen visas kommer du fortfarande kunna ta emot larm, men om temperaturen når en kritisk punkt (under -10 °C eller över 70 °C) kommer även denna funktion att begränsas för att förhindra att din Saphe Drive tar skada.

Om din Saphe Drive blir för varm (över 60 °C) eller för kall (under 0 °C), kan du starta fläkten för att antingen kyla ner  eller värma den. En mer permanent lösning är att sätta din Saphe Drive på eller vid ventilationssytemet i bilen. Detta kan du enkelt göra genom att köpa en ventilationshållare från Saphe. Den finns att köpa hos våra återförsäljare, som du når på vår hemsida.