Montera en Saphe Drive

När du får din Saphe Drive medföljer en magnet och 3 hållare: en 60°-hållare, en 80°-hållare och en kontakt så du kan använda magnet som en  0°-hållare.

Välj den hållare som passar dig bäst i förhållande till var och hur du vill att din Saphe Drive ska sitta. Torka av ytan där du vill placera din Saphe Drive, gärna med alkohol eller något annat för att avlägsna smuts och fett.

Ta sedan bort den röda plasten den självhäftande kudden under hållaren och placera på ytan när den torkat.

För in magneten i hållaren.

Fäst din Saphe Drive på magneten.

OBS! Vi har också ventilationshållare som ett extra tillbehör, vilket kan köpas till. Denna hållare monteras direkt i bilens ventilationsgaller utan klister.