Alarm när skärmen är låst

För att Saphe Link-appen ska ge dig alarm när du kör och har telefonens skärm släckt (låst) måste Saphe Link-appen vara inställd på att ge uppdateringar i bakgrunden.

Denna inställning är (som standard) aktiv när appen installeras, men om du upplever att anslutningen försvinner när skärmen slocknar, eller du inte mottager alarm, kan det vara en god idé att kolla appens inställningar på din iPhone.

Aktivera "Appaktivtitet i bakgrunden" för Saphe Link-appen

• Gå in på telefonens Inställningar
  • Hitta Saphe Link appen
  • Aktivera Appaktiviteter i bakgrunden

På samma ställe kan du kontrollera att:

• Platsinfo är inställd på "Alltid"
  • Bluetooth är aktiverat
  • Mobildata är aktiverat

Upplever du fortfarande problem kontakta support.