Forbindelsen til min Saphe bliver afvist

En Saphe enhed skal forbindes via Saphe Link app'en, og kan ikke forbindes via telefonens Bluetooth liste. Dette er fordi at app'en indeholder en kode, som enheden kræver for at godkende forbindelsen.

Hvis du forsøger at forbinde via app'en og oplever problemer, så prøv denne vejledning, som gennemgår hvordan man forbinder sin telefon til en Saphe, samt hvilke udfordringer der sommetider kan opstå: Sådan forbinder du til en Saphe