Får "Fejl 400" når jeg vil logge ind eller oprette mig

Hvis du får en "Fejl 400" når du forsøger at oprette dig på Club Saphe eller forsøger at logge ind, er der nogle ting du kan prøve for at løse den.

• Tjek først og fremmest at du har en stabil (høj signalstyrke) forbindelse
  • Tjek om der er apps eller indstillinger som begrænser netværket. Det kan f.eks. være
    • En anti-virus app
    • Særlige indstillinger, ofte set på arbejdstelefoner - i det tilfælde vil man som regel skulle kontakte arbjedspladsens IT afdeling for hjælp

Sørg for at Saphe har tilaldelse til at bruge cookies på din telefon.

Cookies bruges til at hente et ID til din telefon, for at sikre adgang til serveren. Dette er en sikkerhedsforanstaltning. Vi indsamler ikke oplysninger fra dig, andet en de oplysninger ud giver os i forbindelse med oprettelse af din Club Saphe konto. Disse oplysninger deles ikke med tredjepart.

Android

Tillad cookies på Android:

• Åben din standard browser på telefonen
    • Nogle telefoner har flere browsere f.eks. er standard browseren på mange Samsung telefoner, "Samsung Internet Browser", så her er det den du skal åbne og ikke Chrome, hvis du bruger den - tjek gerne alle tilgængelig browsere for at være sikker
  • Gå op i indstillinger for browseren
  • Det kan være forskelligt fra browser til browser, hvor du finder det næste så vi har et enkelt eksempel fra Chrome:
    • Gå ind i "Website indstillinger" > "Cookies": sæt til "Tillad cookies"

Hvis det stadig ikke virker, så prøv at gå ind i browserens indstillinger igen > Privatliv og sikkerhed: og tryk på "Tøm browser data". Prøv igen.

iPhone

På iPhone skal du:

• Åbne Indstillinger > Safari > Bloker alle cookies skal være deaktiveret
  • Gå tilbage til Safari og tryk på "Ryd historik og webstedsdata" - du mister ikke adgangskoder og auto-udfyld informationer
  • kontroller om Safari er valgt som standard browser. Indstillinger >Safari >vælg som standardapp til browsing

Prøv nu at oprette dig eller logge ind.