Hvordan opdaterer jeg Saphe Link App’en

Når der er en ny opdatering til Saphe Link app'en, vil du på mange telefoner få en besked om, at du kan opdatere app'en, eller også vil den automatisk opdatere app'en.

Skulle du være i tvivl om den er opdateret kan du:

• iPhone: Åbne App Store.
  • Android: Åbne Play Butik.
  • Søg efter Saphe Link; trykke på app'en: hvis der er en opdatering, vil der være en knap der hedder "Opdater", hvis ikke der er en opdatering, vil knappen hedde "Åbn" i stedet.

Hvis du læser denne vejledning på din telefon, kan du komme direkte til app'en via de to links, som du finder i Download og installation af Saphe Link app'en.