Min Saphe Drive går ofte ud

Saphe Drive skærmen anvender en anden teknologi, end den du finder i diverse telefoner, fjernsyn, computer skærme og lignede. Teknologien gør at den ikke udsender lys, men blot farver nogle små celler (pixels) sorte, som betyder at den bruger mindre strøm end andre teknologier, da et billede kan blive stående, uden at enheden konstant skal genopfriske det. I stedet risikerer den at billedet fryser fast, så for at undgå slør på skærmen fra tidligere billeder, genopfrisker din Saphe Drive skærmen hver 500. gang at billedet opdateres. Dette betyder at den fjerner farven fra alle celler helt i nogle få sekunder (den bliver helt blank). Efterfølgende viser den igen billeder på skærmen - du får dog stadig alarmer i denne tid, bare ikke ikoner i 1-2 sekunder.

Det er altså ikke en defekt, men en sikkerhedsforanstaltning, der gør at du kan have en trafikalarm, der nemt kan ses, og som ikke behøver særlig meget strøm, og derfor kan holde strøm meget længe.

Hvis du har yderligere spørgsmål, må du altid godt Kontakte support.