Normalt når du sletter en app, kan der blive efterladt informationer fra app'en, som er tilgængelige igen, hvis app'en installeres igen senere. For at sikre at disse informationer også bliver fjernet, skal app'en fjernes på en lidt speciel måde.


Android

Har du en Android telefon skal du finde app'en i telefonens indstillinger: (Denne guide er lavet på en Huawei P20 Pro, men måden er nogenlunde den samme på ale Android telefoner)

  • Gå ind i indstillinger
  • Vælg Apps (kan hedde; Apps og underretninger, Programmer eller lignende)
  • Vælg Apps igen (kan hedde; Standard apps, programmer eller lignende)
  • Find Saphe link
  • Vælg Lager (kan hedde; Lagring, Lagerplads, Hukommelse eller lignende)
  • Vælg Ryd Data
  • Når dette er gjort, går du tilbage
  • Vælg Afinstaller
  • Genstart din telefon
  • Installer app'en på ny her
  • Forbind ny din Saphe igen