Oprettelse af Saphe konto

Her vil du få en kort gennemgang af hvordan du opretter en konto i Saphe Link app'en og på club.saphe.com

1. Du skal åbne Saphe Link app'en på din telefon og trykke på "Opret gratis konto"

dggdd

2. Trykker du på "Fortsæt med Email"

3. Indtaster du din Email

4. Du har fået tilsendt en kode på din email, som du skal indtaste og derefter trykke på "Fortsæt"

5. Du er nu logget ind i Saphe Link app'en eller på club.saphe.com