Opprett abonnement

Du kan opprette et abonnement via mobil og datamaskin.

Du kan betale på følgende måter:

Via kredittkort, Apple Pay eller Google Pay på Club Saphe.

Denne guiden beskriver hvordan du oppretter et abonnement via mobil (fremgangsmåten er den samme på både iPhone og Android-telefoner):

1. Åpne Saphe Link-appen.
  2. Velg Meny øverst i høyre hjørne.
  3. Trykk på Konto og deretter «Kom i gang med Saphe Premium». Du kan også trykke på Enheter og koble til din nye enhet. Hvis det er en Saphe Drive Pro eller Saphe Drive Mini, vil du bli bedt om å opprette et abonnement for den.
  4. Trykk på «Aktiver/opprett abonnement»
  5. Du vil nå kunne velge mellom to abonnementstyper:
    - 1 måneds abonnement: 39 NOK/mnd.
    - 12 måneders abonnement: 399 NOK/år (spar 69 NOK per år)
  6. Velg det abonnementet du ønsker, og trykk på «Fortsett».
  7. Du vil nå få meldingen: «Du vil nå bli videresendt til betalingsportalen vår, der du må oppgi betalingsopplysningene dine.» Trykk på «Fortsett».
  8. Les vilkårene og kryss av for at du har lest dem.
  9. Hvis du har valgt å betale med kort, må betalingen godkjennes med MyID, og når den er godkjent er det viktig at du går tilbake til siden der du oppretter abonnementet, ellers vil ikke betalingen gå gjennom.
  10. Abonnementet vil da være opprettet og vises på din konto på club.saphe.com og i Saphe Link-appen under «Konto».

Denne veiledningen beskriver hvordan du oppretter et abonnement på club.saphe.com

1. Åpne club.saphe.com i nettleseren din.
  2. Logg inn med Google, Apple eller e-post. (Husk at hvis du bruker Google eller Apple, må dette være den samme e-posten som du brukte første gang du logget inn i Saphe Link-appen)
  3. Trykk på navnet ditt øverst i høyre hjørne og trykk deretter på «Konto»
  4. Trykk på «Abonnement»
  5. Her må du trykke på «Opprett nytt abonnement»
  6. Du vil nå få muligheten til å velge mellom to abonnementstyper:
    - 1 måneds abonnement: 39 NOK/mnd.
    - 12 måneders abonnement: 399 NOK/år (spar 69 NOK per år)
  7. Velg det abonnementet du ønsker, og trykk på «Fortsett».
  8. Du vil nå få meldingen: «Du vil nå bli videresendt til betalingsportalen vår, der du må oppgi betalingsopplysningene dine.» Trykk på «Fortsett».
  9. Les vilkårene og kryss av for at du har lest dem.
  10. Hvis du har valgt å betale med kort, må betalingen godkjennes med MyID, og når den er godkjent er det viktig at du går tilbake til siden der du oppretter abonnementet, ellers vil ikke betalingen gå gjennom.
  11. Abonnementet vil da bli opprettet og vises på din konto på club.saphe.com og i Saphe Link-appen under «Konto».