Kom i gang med Saphe Drive Pro

Last ned Saphe Link-appen

1. For å bruke Saphe Drive Pro trafikkalarm må du først laste ned og installere Saphe Link-appen på telefonen din.

2. Du kan laste ned appen fra Appstore (Apple) eller PlayStore (Android). Du finner instruksjoner her: Last ned og installer Saphe Link-appen

3. Opprett en gratis konto eller logg inn hvis du allerede har en konto.

Registrer deg for et Club Saphe Premium-abonnement

For å aktivere og bruke Saphe Drive Pro trenger du et Club Saphe Premium-abonnement.

Hvis du ikke har et abonnement, vil det vises en hengelås på din Saphe Drive Pro, og du vil bare kunne se hastigheten du kjører i.

Slå på/av

Når du mottar din Saphe Drive Pro, er den slått av. Du må derfor slå den på ved å holde den røde knappen nede i noen sekunder.

Når enheten er slått på, ser du en QR-kode på skjermen. Skann den for å raskt laste ned Saphe Link-appen.

Koble Saphe Drive Pro til telefonen din

Når appen er installert på telefonen og Saphe Drive Pro er slått på og aktiv, er du klar til å koble Saphe til telefonen.

1. Åpne Saphe Link-appen

2. Trykk på «Meny» øverst i høyre hjørne

3. Trykk deretter på «Enheter»

4. Trykk på Saphe Drive Pro under «Andre/ukjente enheter»

5. Saphe Drive Pro vil rykke opp under sammenkoblede enheter dersom det finnes et abonnement på kontoen