Sådan oplader du din Saphe Drive Mini

Din Saphe Drive Mini er udstyret med et genopladeligt batteri, hvilket også betyder at man selvfølgelig skal kunne se hvor meget batteri der er tilbage på enheden. Dette vil man kunne se på startskærmen, når du forbinder til din enhed. Det vil se sådan her ud:

Når den kommer ned på de 5% er det en god idé at sætte enheden til opladning. Det gør du med et helt almindeligt Micro USB kabel, som mange telefoner bruger til at blive opladet.

Når den er sat til opladning korrekt, vil der være et ikon på Saphe Drive Mini skærmen med et lyn i midten af skærmen.

Når den er ladet helt op, vil batteriet på Saphe Drive Mini skærmen være helt fyldt ud, og der vil under batteriet være et flueben. Du kan nu tage den ud af opladeren og sætte den tilbage i bilen igen.

OBS: Hvis du sætter den til opladning i bilen, anbefaler vi at du først sætter laderen til, efter at bilen er startet, da der kan skabes en høj spænding ved opstart af bilen, som kan beskadige din Saphe Drive Mini.