Alarmer og knapper på Saphe Drive Mini

Her får du en kort gennemgang af hvordan du modtager alarmer på din Saphe Drive Mini, og hvordan du rapporterer og bekræfter alarmer til andre brugere.

Du kan i Saphe Link app'en > Menu > Lyd og Alarmer: ændre hvornår du skal have alarmen - dette gælder dog ikke for permanente alarmer som Stærekasser.

Særligt for Saphe Drive Mini

Saphe Drive Mini giver dig:

• Farveskærm
  • Mulighed for at indstille den lyd alarmerne giver. Dette ændres samme sted som du ændrer tiden for alarmer (se ovenfor)
  • Mulighed for at justere lydstyrken generelt for enheden. Dette ændres i app'en > menu > Alarmer.
  • To knapper med farve og ikoner for brugervenlighed

Modtag alarmer

Alarmer vil altid vises med et ikon på Saphe Drive Mini. Der vil som standard også blive afspillet en lyd sammen med alarmen.

Ikonerner som man kan møde på en Saphe Drive Mini er disse.

Røde alarmer

Bil i nødsporet
Fare
Ulykke
Dyr*
 Skolevej*

*(Landespecifikke alarmer)

Blå alarmer

Fotovogn
Stærekasse
Strækningskontrol*
Trafiklyskamera*

*(Landespecifikke alarmer)

Rapporter og bekræft alarmer

AlarmRapporterBekræft
Fotovogn
Tryk på blå knapTryk på blå knap
Stærekasse
Tryk og holde inde på blå knap i 3 sekunder.

Fare

Tryk på rød knapTryk på rød knap
Bil i nødsporet
Tryk på rød knap 2 gange efter hinandenTryk på rød knap