Alarmer og knapper på Saphe One+

Her er en kort oversikt over hvordan du mottar alarmer på din Saphe One og Saphe One+, og hvordan du rapporterer og bekrefter alarmer til andre brukere.

I appen > meny > Alarmer: du kan endre når du ønsker å motta alarmen - dette gjelder imidlertid ikke permanente alarmer som for eksempel stjernebokser

Saphe One+ gir deg:

• Muligheten til å stille inn lyden på alarmene. Dette endres på samme sted som du endrer klokkeslettet for alarmer (se ovenfor)

Muligheten til å justere det generelle volumet på enheten. Dette endres i Saphe Link-appen --> Meny --> Lyd og alarmer.

Motta alarmer

Alarmer vil alltid blinke på Saphe-enheten, avhengig av alarmtype. Som standard vil det også spilles av en lyd sammen med alarmen.

Enheten vil blinke enten rødt eller blått, avhengig av hvilken alarm det er.

Røde alarmer

Bil i veikant
Fare
Ulykke
Dyr*
 Skolevei

*(Landspesifikke alarmer)

Blå alarmer

Mobil fartskontroll
Stasjonære fartskontroll
Streknings-ATK*
Kamera i lyskryss*

*(Landspesifikke alarmer)

Rapporter og bekreft alarmer

AlarmRapporterBekreft
Mobil fartskontroll
Trykk på den blå knappenTrykk på den blå knappen

Fare

Trykk på den røde knappenTrykk på den røde knappen
Bil i veikantTrykk på den røde knappen 2 ganger etter hverandreTrykk på den røde knappen