Ryd Bluetooth data - Android

Hvis du har problemer med at forbinde din telefon til din Saphe trafikalarm og du har prøvet vores andre løsninger, så kan du tømme data til Bluetooth.

OBS:Vær opmærksom på, at du skal forbinde til alle Bluetooth enheder igen, efter at du har fjernet Bluetooth data.

Du kan gøre dette på følgende måde:

• Gå ind i telefonens indstillinger
  • Tryk på 'Apps' (kan hedde noget forskelligt på forskellige telefoner)
    • OnePlusTryk på "Vis alle apps"
  • Tryk på menu eller "Mere" (kan også variere)
  • Kan ofte findes som tre lodrette prikker i øverste højre hjørne, eller et tandhjul.
  • Tryk på "Vis systemprocesser" / "Vis system"
  • Find og tryk på "Bluetooth" app’en Tryk på 'Lagerplads' / 'Lagring' / 'Hukommelse'
  • Tryk på 'Ryd data'
  • Tryk på "OK"
  • Genstart din telefon