Nulstil GPS på Android telefoner

Normalt vil vi ikke benytte tredjepart apps, men i dette tilfælde gør vi en undtagelse, da det ellers kan være svært eller umuligt at rette GPS'en på en Android telefon. Du kan nedenunder se en video-vejledning til hvordan du nulstiller din GPS med app'en GPS Status & Toolbox.

• Åben Google Play butik
  • Søg efter GPS Status & Toolbox (du kan også åbne linket på din telefon og komme direkte til app'en)
  • Tryk på Installer
  • Åben app'en når den er færdig med at indstallere
  • Du vil blive spurgt om du vil tillade app'en at bruge GPS. Bare tryk på Tillad altid - du kan ændre det eller afinstallere app'en bagefter
  • Åben menuen ved at swipe fra venstre side af skærmen ind mod midten
  • Tryk på Administrér A-GPS tilstand
  • Tryk på Nulstil - vent imens app'en nulstiller telefonens GPS
  • Genstart din telefon

Hvis det ikke kan lade sig gøre at downloade app'en, kan man gøre følgende i stedet:

• Åbn Google Maps på telefonen
  • Tryk på den blå cirkel der viser hvor man er
  • Tryk på kalibrer på den menu der dukker op
  • Følg guiden på telefonen, der beder dig scanne rundt omkring
  • Genstart telefonen