Tilbakestill GPS på Android-telefoner

Normalt ville vi ikke brukt tredjepartsapper, men i dette tilfellet gjør vi et unntak, ettersom det kan være vanskelig eller umulig å fikse GPS-en på en Android-telefon. Nedenfor kan du se en videoveiledning om hvordan du tilbakestiller GPS-en med GPS Status & Toolbox-appen.

Åpne Google Play-butikken

1. Søk etter GPS Status & Toolbox (du kan også åpne lenken på telefonen din og gå direkte til appen)
  2. Trykk på Installer
  3. Åpne appen når den er ferdig installert
  4. Du blir spurt om du vil tillate at appen bruker GPS. Trykk på Tillat alltid - du kan endre dette eller avinstallere appen etterpå.
  5. Åpne menyen ved å sveipe fra venstre side av skjermen mot midten
  6. Trykk på Administrer A-GPS-modus
  7. Trykk på Tilbakestill - vent mens appen tilbakestiller telefonens GPS
  8. Start telefonen på nytt

Hvis du ikke kan laste ned appen, kan du gjøre følgende i stedet:

1. Åpne Google Maps på telefonen
  2. Trykk på den blå sirkelen som viser hvor du er
  3. Trykk på kalibrer i menyen som dukker opp
  4. Følg veiledningen på telefonen som ber deg om å skanne rundt
  5. Start telefonen på nytt