Hvordan får jeg alarmer på telefonen?

OBS: Forbinder du din Android telefon til bilens radio, vil den ikke afgive alarmlyde, hvis du hører radio i bilen. Det vil dog virke hvis du afspiller musik fra telefonen eller foretager opkald.

OBS: Hvis din iPhone er forbundet til bilens anlæg, og du oplever at radioen ikke starter igen, efter at du har fået en alarm, skal du ændre Bluetooth kanalen. Se her, hvordan du gør: Ændre Bluetooth kanalen for alarmer

Det er muligt i Saphe Link app'en at indstille telefonen til at afgive alarmer, når din Saphe gør. Dette er allerede slået til som standard, men du kan ændre indstillingerne: om der skal afspilles lyd, og i så fald hvilken lyd der skal afspilles ved alarmer. Sådan gør du:

• Åben app'en
  • Gå ind i menuen > Lyd og Alarmer
  • Vælg den alarm type du ønsker at ændre indstillinger for
  • Under Telefon, vælger du tone / telefon tone. Hvis telefonen er indstillet til at give lyd, vil tonen blive afspillet, når du vælger den.