Tilkobling mellom flere telefoner eller flere Saphe-trafikkalarmer

Saphe-trafikkalarmen din kan pares med så mange telefoner du vil, og telefonen din kan pares med så mange Saphe-enheter som telefonen har minne til å lagre informasjon på.

Én trafikkalarm og én telefon om gangen

Selv om du kan pare flere enheter, kan en telefon bare kobles til én trafikkalarm om gangen, og en trafikkalarm kan bare kobles til én telefon om gangen. Dette betyr at telefonen din ikke kan kobles til flere Saphe-trafikkalarmer i bilen din samtidig. I så fall trenger du en telefon for hver, men den kan kobles til dem slik at du bare trenger å slå av den du ikke vil bruke, og så kobler selve telefonen seg til den som er slått på.

På samme måte kan du ikke ha flere personer koblet til samme Saphe samtidig, men hvis flere personer deler den, kan de alle ha telefonene sine paret til samme Saphe og vil alle kunne bruke den når de kjører - forutsatt at de har telefonen sin paret til enheten.